Radu Stefan Poleac

Radu Stefan Poleac is zowel beeldhouwer, schilder als fotograaf. Hij is een ietwat mysterieuze kunstenaar: inventief en verrassend, een dromer en een idealist.

Hij begint zijn carrière in 2004 met tekeningen van objecten en design meubelen. Nadien volgt hij een opleiding fotografie. 3D, light boxes, installaties, video's en theatersets krijgen in die periode een belangrijke plaats in zijn visuele kunstproducties. Zijn werk is een voortdurend proces van onderzoek en vraag, en Radu Stefan probeert verschillende creatieve technieken, van acryl tot video, om een evenwicht te vinden tussen het artistieke concept, esthetiek en zijn eigen emoties.

In zijn schilderijen verwerkt hij allerlei hemelse, dromerige of atmosferische composities. Zijn werk situeert zich tussen hemel en aarde, met afgeronde vormen die doen denken aan zeelandschappen. Er zijn ook elementen uit het surrealisme en symbolische motieven die de toeschouwers een wereld tonen die geïnspireerd is door de toekomst en hem uitnodigen te dromen. De focus van het onderzoek van de kunstenaar ligt op het menselijke, de mens onder de mensen en op een breder niveau de mens in het universum.

Het oeuvre van Radu Stefan werd getoond in meer dan 50 tentoonstellingen en bevindt zich in privé collecties in Zwitserland, Frankrijk, Italië, Roemenië en België.

www.radustefanpoleac.com 

 

Klik op de foto's hieronder om meer informatie over een werk te krijgen. Wijzig valuta: | £ | $

  Connexions (2014- 2016)
  4.500,00 €
  Looking the sky (2016)
  350,00 €
  The fish (2016)
  350,00 €
  Awaken dream (2014)
  3.500,00 €
coach Black Fridaynorth face Black Fridayuggs Black Friday
webdesign JMA