Omdat Mad Art geen verkoopcommissie aanrekent aan haar kunstenaars vloeit de opbrengst van elk verkocht kunstwerk integraal terug naar hen . Dit geeft de kunstenaar financiële draagkracht en garandeert dat kunstkopers werk kunnen aankopen aan een goede prijs terwijl ze de kunstenaar van hun voorkeur rechtstreeks steunen .

Mad Art heeft een ruim, kwalitatief en gevarieerd aanbod van kunstvormen en -stijlen, zowel van opkomende als gevestigde kunstenaars . Kunst zoeken en kopen via Mad Art is leuk en eenvoudig .

U kan via de Mad Art website alfabetisch zoeken op naam van de kunstenaar, maar ook criteria als medium, formaat, thema of prijs gebruiken om werken te selecteren. Onze zoekmachine geeft in dat geval de werken weer die aan de door uw gekozen criteria voldoen .

Het werk eerst zien voor u beslist kan natuurlijk ook . Wij ontmoeten u graag tijdens onze deelname aan kunstbeurzen in België of het buitenland waar Mad Art steeds een gevarieerde selectie van haar kunstenaars presenteert . Het is eveneens mogelijk om een afspraak te maken voor een gepersonaliseerde presentatie bij u thuis of op kantoor .

 

coach Black Fridaynorth face Black Fridayuggs Black Friday
webdesign JMA